Videoconferencing

video conferencing serviceMet Videoconferencing is het mogelijk met elkaar op verschillende locaties vergaderen via audiovisuele uitwisseling. Daarnaast kan deze dienst gebruikt worden voor het delen van elektronische whiteboards en op computer weergegeven informatie.

Deelnemers van MANza of de AmZX kunnen zich erop abonneren. VisionsConnected is de leverancier van de dienst. Men kan videocommunicatie inzetten met andere gebruikers van het MANza-netwerk en de AmZX en met externe partijen die gebruik maken van videoconferencing.

EZDA
EZDA stelt de videoconferencing-dienst beschikbaar aan deelnemers aan het MANza en de AmZX door middel van een videoconferencing-server op de AmZX.Als contractpartij van de dienst bewaakt EZDA de kwaliteit van de dienstverlening. Zij ondersteunt bredere toepassingen van videoconferencing in het zorgveld alsmede verbreding van het gebruik ervan binnen en over de grenzen van de regio Amsterdam.

Betrokken partijen: specialisten en ziekenhuizen

Contactpersoon EZDA: Floor Barewijk

Visions Connected
VisionsConnected levert wereldwijd uit de cloud, protocol onafhankelijke UC, Telepresence en video-conferencing-diensten. Zij is een cloud-based Managed Unified Communication Service Provider en levert een 24 x 7 beveiligde service inclusief ondersteuning en conciërge diensten.

video conferencing Visons ConnectedVisionsConnected is ISO 9001: 2008 en ISO 27001 gecertificeerd en heeft diverse vendor certificeringen waaronder Cisco Master ATP, Polycom en LifeSize certificeringen.


video conferencing EZDA visons connected ZorgICT dienst

Visions Connected ZorgICT dienst