ZorgMail

zorgmailVia de beveiligde berichtendienst Zorgmail wisselen zorgverleners berichten uit. Het gaat om opname- en ontslagberichten, specialistenbrieven, paramedische verslagen, radiologieverslagen, laboratoriumuitslagen, recept- en afleverberichten en waarneemberichten.

Omdat dit privacygevoelige informatie is, gebeurt dit in een beveiligde omgeving. Het berichtenverkeer beweegt zich binnen 1 omgeving, en niet van server naar server zoals gewone e-mail.

Modules

Edifact Berichtendienst : Gestructureerde informatie wordt verstuurd van en naar informatiesystemen. De inhoud wordt automatisch ingelezen in het informatiesysteem van de ontvangende partij. De software moet wel beschikken over een Berichtenmodule.

Secure e-mail: Het versturen van vrije teksten, bestanden en plaatjes. Bedoeld voor iedereen die veilig wil mailen. Antwoord op vragen zoals, de werking en activatie van secure email, koppeling met outlook en mailen met niet aangesloten zorgverleners en patiënten kunt u vinden in het document Gebruik secure e-mail

 

Aanmelden ZorgMail

Mutaties doorgeven (o.a. af- en aanmelden medewerkers, aanvragen herinstallatie, verhuizing etc.)

Tarieven

Contact

Deelnemers

Wachtwoord ZorgMail vergeten?
Vraag een reset aan bij de Servicedesk.
T.010-288 1664

Abonnementenadministratie:
T.020-512 8850

 

Aangesloten partijen

Onderhoud:

Huisartsen, apothekers, ziekenhuizen, GGD, paramedici,  laboratoria, GGZ, verzorgings- en verpleeghuizen, wijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners, jeugdgezondheidszorg, ouder- en kind centra, psychologen, psychiaters, Zelfstandige Behandel Centra. Iedere dinsdag tussen 6.00 en 8.00 uur is gereserveerd voor het uitvoeren van regulier onderhoud aan de Zorgmailomgeving. Afwijkingen op deze tijden worden afzonderlijk vermeld.

 

Contractondertekening Berichtendienst ZorgMail Jeroen van Rijswijk, E.Novation (l.) en Jeroen Straatman, EZDA

Meer informatie:

EZDA is regiopartner van ZorgMail voor Groot Amsterdam en is verantwoordelijk voor kwaliteitsbewaking, de organisatie van gebruikersgroepen en de coördinatie van verbeterprojecten. Ook maakt zij zich sterk voor toename van het gebruik van de Berichtendienst en de aansluiting van nieuwe gebruikers.  Voor informatie belt u met 020 5128850 of mailt u servicemanagement@ezda.nl

Contractondertekening Berichtendienst ZorgMail. Jeroen van Rijswijk, E.Novation (l.) en Jeroen Straatman, EZDA