Helaas heeft de leverancier van eBrieven (Medworq) besloten de dienstverlening per 1-1-2018 te beëindigen.


U kunt geen abonnementen meer afsluiten voor eBrieven en de abonnees zijn geïnformeerd.

Als u op zoek bent naar een alternatief en u daarbij advies nodig heeft neemt u dan aub even contact op met servicemanagement@ezda.nl

 

eBrieven

eBrieven is een beveiligde webapplicatie waarmee het mogelijk is om elektronische berichten uit te wisselen met andere zorgverleners. De webapplicatie is bedoeld voor zorgverleners die niet beschikken over een elektronisch informatiesysteem (patiëntendossier) of waarbij het informatiesysteem geen mogelijkheid biedt voor het gebruik van gestructureerd beveiligd berichtenverkeer zoals Zorgmail.
email1

Hoe werkt het?
Op gestructureerde en beveiligde wijze kunt  u medische correnspondentie zoals bijv. verslaglegging verzorgen aan collega zorgverleners en vice versa.

On-line dienst
Er hoeft niet geinvesteerd te worden in eventuele hard- of software. eBrieven is een zogenaamde ASP dienst waarbij het versturen en ontvangen van berichten direct vanuit de internetbrowser gaat. eBrieven is hierdoor vanaf iedere werkplek toegankelijk en alle medische correspondentie bevindt zich op één plek.

Aanmelden
Voor de werking van eBrieven heeft u een achterliggend Zorgmailaccount nodig. Heeft u dit nog niet dient u 2 aanmeldformulieren in te vullen; 1 voor Zorgmail en 1 voor eBrieven.

Aanmeldformulier eBrieven

Aanmeldformulier Zorgmail (vink bij ‘informatiesysteem’ het veld ‘anders’ in en vul ‘eBrieven’ in)

Het abonnement op Zorgmail zorgt er tevens voor dat u vindbaar bent in het landelijk Zorgmailadresboek.

Kosten 2014 all-in abonnement (eBrieven en Zorgmail)

Eenmalige aansluitkosten € 398,-

Jaarlijkse kosten abonnementen € 427,-

Deze kosten zijn incl. 21% BTW en geldig voor een praktijk met maximaal 5 zorgverleners.

Gebruikershandleiding